søndag den 23. december 2012

Dagen før dagen

Kære alle sammen.

Så blev det d. 23. december. Julestemning har der godt nok ikke været meget af her. Tiden har været præget af eksamener. Jeg har ligget begravet i bøger og opgaver, så julehyggen har måtte vente på sig. Men imorgen går det løs!
Jeg skal fejre jul i Skanderborg med hele min familie. Og i år prøver vi noget nyt, i stedet for at mødes ved spisetid, så samles vi om eftermiddagen og laver al maden sammen, spiller pakkespil og leger med ungerne! Det bliver så hyggeligt!
Så den der snestorm må godt gå væk!

Hvad er jeres juletraditioner?

Alle julehilsnerne er sendt ud, gaverne er købt og jeg har vundet 50 kr. i Quicks skrabejulekalender!
Jeg er så klar til jul!

Da jeg sad og skrev julehilsner til DanAdopt, AC Børnehjælp og A&S, reflekterede jeg lidt over året der gik.
Det har været et rigtig hårdt år, som har været præget af en massiv kritik af adoption. Fra adopterede, fra forskere, fra journalister og fra den gængse dansker.
Heldigivis sker der al muligt positivt på den politiske dagsorden, som jo er enormt vigtigt for os som familier, der i sidste ende gerne skulle forblive lykkelige og sunde.

Personligt har det været et turbulent år. Jeg blev single, min veninde flyttede ind, jeg blev rask - og nu har jeg det rigtig godt. 2013 byder på spænding: Jeg skal en tur til Prag til februar, en måned til Tyrkiet og forhåbentlig tabe 10 kg! Jeg er spændt på hvad fremtiden bringer!

Jeg kommer med et meget længere og uddybende indlæg i løbet af ugen, når jeg har proppet mig med så meget julemad, at jeg lige skal have en pause :)

Jeg vil ønske alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.
Ich wünsche Euch alle ein fröhliches Weihnachten und Guten Rutsch!
Merry Christmas to everyone, and a happy happy New Year!

- Choko

Ingen kommentarer:

Send en kommentar