søndag den 5. august 2012

Love is maybe all you need?

"I see you standing over there 
You look around without a care
I pretend you notice me
I look in your eyes and what you see

Is it made up in my mind
Am I just waisting time? 
I think this could be love
Im serious

What if we were made for each other
Born to become best friends and lovers
Wanna stay right here in this moment with you
What if this could be a real love?" 

Det er let at elske, mennesker er lette at elske. 
Mennesker elsker
Vi har altid elsket


Det er for mig let at elske. Det ligger mig naturligt. Mit hjerte kan rumme meget og mange. 
Jeg synes, det er let at elske mennesker. Jeg håber da også, at jeg er let at elske. 


Jeg elsker mange mennesker, det kan mærkes gradvist indeni. 


Men hvad med de mennesker, jeg kan elske - men som bare gør ondt at elske? 
I en anden verden ville alle nok elske alle, men som adopteret oplever jeg dagligt mennesker, som jeg bare ikke kan elske. Folk, hvor jeg i deres øjne kan se, at de heller aldrig ville kunne elske mig - de ville ikke engang kunne sige hej til mig. 
Nu har jeg det ikke sådan, at vi skal elske hinanden alle sammen. Kærlighed er en stærk og magtfuld følelse, som de fleste lader sig styre af. Jeg gør i hvert fald! 
Når jeg møder disse mennesker, bliver jeg fyldt med vrede og måske et snert af had. Jeg bliver sur på verden over, at vi lever med en "os og dem" mentalitet. Jeg bliver sur over, at folk placerer mig i en forkert bås. Jeg hader at blive misforstået! Jeg hader, når folk tror at jeg er indvandrer og at jeg ikke kan indordne mig i det danske samfund. 
Jeg ser mig selv om en anstændig og særdeles god samfundsborger. Jeg tager aktivt del i vores samfund, jeg går op i vores verden og jeg kæmper for forbedringer. Men alligevel oplever jeg dagligt, at folk tror jeg er én, jeg ikke er! Hvor er det da bare pisse irriterende, og sådanne folk hader jeg - det vil jeg aldrig kunne elske. 


Jeg mener naturligvis ikke den slags kærlighed, som jeg har overfor min kæreste og de mennesker, som er tæt på mig. Nej, jeg mener den kærlighed jeg har overfor mit land, for de mennesker, som sætter pris på mig. En kærlighed til de mennesker, som jeg kan sætte pris på, dem jeg kan være stolte af at dele verden med. 


Det er bestemt heller ikke fordi, at verden skal dreje om Choko og hendes boble, tværtimod! 
Og nu lød det måske som om, at jeg er kommunist og hippie i en mærkelig coctail, det er jeg heller ikke! Jeg vælger bare, at tro på det gode, kloge, arbejdsomme og elskværdige i mennesker. 


God weekend til alle :)
- Choko 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar