fredag den 22. marts 2013

En uventet overraskelse

Kære alle sammen.

Jeg er på vej til torsdagsbar på Universitetet, men jeg vil lige tjekke min mail, inden jeg går. Så ligger der en mail fra Pam i Sri Lanka. Jeg tænker ikke yderligere over det, vi har skrevet meget sammen i forbindelse med min søgen efter min biologiske mor.
Så jeg var slet ikke forberedt på det, der ventede mig!

I mailen stod der, at de nu havde haft andet møde med den mand, som de formoder er min biologiske far!!!
OH MY GOD!
Det var for vildt. Det havde jeg slet ikke forventet.
Min far står som "Unknown" i alle papirer, og jeg havde derfor affundet mig med tanken om, at jeg aldrig skulle møde min biologiske far. Jeg har altid vidst, at han var gift med en anden, og derfor havde jeg måske også et lidt negativt indtryk af ham. Det ændrede sig lynhurtigt i går!

I mailen stod der ydermere, at han er pensioneret militærmand, og nu arbejder som sikkerhedsvagt i en bank. Han er stadig gift, men han vil gerne I AL HEMMELIGHED hjælpe med at finde min biologiske mor! :)
Den mand, som aldrig har haft betydning, får lige pludselig rigtig meget betydning. Han kunne have valgt ikke at have noget med sagen at gøre, men han mander sig op (måske af dårlig samvittighed - eller af kærlighed), og ønsker at hjælpe mig. Det er meget overvældende. Han har altid vidst, at jeg eksisterer.

Det første der skete, var jeg at brød hulkende sammen. Jeg har set mange afsnit af Sporløs, og først nu kan jeg genkende de følelser, som dukker op. Jeg vidste fra start, at jeg ville kunne komme ud i nogle situationer, som jeg ikke kunne kontrollerer. Jeg ville blive kastet ud i det ukendte. Uden nogen form for redningsvest. Men jeg havde ALDRIG tænkt, at jeg ville opleve dette. Det siger bare lidt om, at disse eftersøgninger kan have et helt andet udfald, end det man gik og forventede. Jeg gik og troede, at jeg var godt forberedt (og det er jeg på mange punker!), men jeg havde ikke set det her komme.
Efter jeg havde hulket i et par minutter, ringede jeg til mine forældre, som jo også blev rørte. Min far er en klog mand, og måske lidt mere jordnær end min hønemor! ;-) (Ja mor, jeg ved godt, du læser med) Nå, men min far gjorde det ligesom klart for mig, at jeg måske skal ned til en meget større familie, end jeg regnede med. Jeg ved, at jeg har en storesøster, men nu hvor min far er dukket op, ja så kan der være mange flere søskende på hans side. Efter 20 års ægteskab med den samme kone, tror jeg da, at han har nogle børn. Og måske har min mor også fået nogle flere. Hvem ved?

Det er så stort, og så overvældende at jeg stadig ikke helt kan fatte det. Men jeg kan allerede nu mærke, at der er nogle følelser, som jeg ikke har haft før. Lige pludselig er verden meget stor, når der sidder et mennesker 10.000 km. væk på den anden side af kloden, som jeg faktisk er forbundet med.
Han har godt nok ikke "tilstået", at han er min far endnu. Så jeg kan jo ikke være 100 % sikker, men jeg formoder, at han er min far. Men jeg håber.. Jeg tager chancen, og ved at jeg kan blive skuffet - men jeg håber virkelig!

Jeg er vokset op i vished, og har aldrig haft alle de der uopklarede spørgsmål, som mange andre adopterede har haft. Men nu hvor han er dukket op, ja så kommer der en masse spørgsmål, og lige pludselig kan jeg forstå alle mine medadopterede, som har haft de spørgsmål og har levet i uvished.

Årh, det er så stort! Jeg kommer vist til at gentage mig selv nu. Men det er virkelig vildt!
Det var alt for denne gang, nu vil jeg koble lidt fra.

God påske til alle!

- Choko

Ingen kommentarer:

Send en kommentar