mandag den 25. februar 2013

I miss Prague!

Kære alle sammen.

De sidste 2 uger har jeg tilbragt i Tjekkiets hovedstad, Prag. Skøn by!
Som de fleste har læst i medierne, har der været mange unge gymnasieelever i uge 7+8, og omtalen har ikke altid været lige god - eller korrekt! Gider dog ikke komme ind på de unges opførsel, rejseselskabet eller mit job som guide. Jeg fortryder på ingen måde, at jeg har været med i Prag, men jeg er godt klar over at synet på de unges udskejelser i vinterferien ikke er godt herhjemme. Vi har naturligvis også fulgt med nede fra Prag, og har læst hvad der er blevet skrevet om de unge herhjemme.

Jeg har haft 2 helt vildt fantastiske uger, jeg er kommet en smule småforelsket hjem - småforelsket i hele guideteamet, hold op en masse fantastiske mennesker! :) Jeg har udviklet mig enormt, jeg har stået i nogle meget stressende og pressede situationer, så jeg føler mig uovervindelig! Jeg kan klare alt. Jeg savner det allerede. Det er ukompliceret og ren luksus at bo på hotel i 14 dage, uden at skulle bekymre sig om opvask, tøjvask og madlavning. Vi var dog på arbejde 24 timer i døgnet (vi skulle jo være til rådighed for vores gæster), men det var det hele værd!

Jeg har lagt et par billeder op fra turen, der var desværre ikke så meget tid til at lege turist, men lidt billeder fik jeg da taget :-)

Her er et meget kendt monument fra Karlsbroen. 

Vores værelse på Hotel Modra Ruze, hvor dette flotte klistermærke hang på døren, hvilket var meget sigende, eftersom at Hooters er vores gode samarbejdspartner :-)

Mine to dejlige medguider i Kastrup Lufthavn. Vi er lige landet i DK, efter at have opholdt os i Prag i under 24 timer. Vi skulle sende en masse elever afsted med busser på Sjælland. Det blev et logistisk kaos, men det hele endte godt, og jeg er super glad for erfaringen :-)

Udsigten fra mit første hotelværelse på Hotel Olympik. Det er ikke ret smukt, det er faktisk ret gråt og kedeligt, men om aftenen var det super flot med en masse tændte lys! 
For enden af Karlsbroen. 

Det har været hårdt, jeg har både været til eksamen i Prag, leget tolk for alle chaufførerne, og fået influenza, men det var det hele værd. Så snart jeg er blevet rask igen, vender jeg hurtigt tilbage til virkeligheden. Allerede i den her uge skal jeg ude med Adoption & Samfund - Ungdom og besøge en anden forening, hvor vi skal tale med nogle unge. Det bliver rigtig spændende.

Jeg kommer med flere indlæg snarest, så snart at jeg er blevet rask igen.

God dag til alle :-)
- Choko

Ingen kommentarer:

Send en kommentar