mandag den 23. juli 2012

The dark side!

"Everybody's got a dark side 
Do you love me? Can you love mine? 
Nobody's a picture perfect  
But we're worth itYou know that we're worth it  
Will you love me?

Even with my dark side?"
- Kelly Clarkson 


Vi har alle sammen en mørk side, og som adopteret er min mørke side et resultat af de følelser, der følger med. Jeg er blevet forladt! 
Det svigt, som jeg har været udsat for, har sine spor. Det er min svaghed. Det er en del af min "dark side" 
Nu er jeg ikke den store fan af Kelly Clarkson, men hendes sang har en pointe. Kan du elske mig og min mørke side? Hvis ikke, så er du ikke den rigtige for mig. Jeg er ikke perfekt, og jeg har en mørk side, det er en del af mig - og jeg kan hverken gøre fra eller til. Jeg valgte jo ikke at blive forladt. Jeg har ikke valgt min skæbne. Kan du elske min "dark side", kan du se at jeg er besværet værd?

Jeg ville ønske, at folk havde lidt mere forståelse for, hvordan det er at være adopteret. Det er ikke altid lige let... Blandt andet fordi, at vi går og bærer på en masse følelser, svigt, forladthed, og minderne om død, ødelæggelse, hunger, vold og fattigdom. Hvis ikke det ville gøre os en anelse forskruede, så ville der være noget galt. Intet menneske kan undgå at blive påvirket af sådanne faktorer. 

Don't run away, don't run away... 


2 kommentarer:

 1. Hej:o)
  Jeg faldt lige over dn blog:o) Er selv adopteret og nej hvor er det rammende, hvad du skriver... for man HAR bare en side som ingen andre forstår:o) Jeg ville også ønske, at folk havde lidt mere forståelse for, hvordan det er at være adopteret... med desværre tror jeg ikke man kan forstå det, hvis man ikke selv har prøvet det. Håber det er i orden, at jeg følger din blog? Savner ofte at høre at andre har det som mig, så man ikke føler sig så speciel... hvis du forstår:o) MVH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise.
   Tak for din kommentar, og selvfølgelig må du følge med :-)
   Er glad for, at du kan bruge det - det var meningen med at skrive om adoption. At få formidlet budskabet ud til en bred målgruppe, så alle i sidste ende ved lidt om, hvordan det er, at være os!
   Og ja, hvor ville det være rart med lidt forståelse, men den forståelse ser ikke ud til at være rundt om hjørnet. Desværre.
   Forsat god weekend!
   - Ina

   Slet